18 Temmuz 2014 17:28 Ulus Belediyesi 2741

Gazze'deki zulüm ve soykırım nedeni ile belediyemizin düzenlediği eğlence içeren etkinlikler iptal edildi.

Filistinde Gazze de yaşanan zulüm ve soykırım nedeni ile belediyemizin tertiplediği eğlence programları iptal edilmiştir.

20 Temmuz da Mezgeler Mahallesinde düzenlenecek olan Hacivat -Karagöz programımız ve 22 Temmuz daki Kaldırım Mahallesi iftar soframızda da eğlence bölümü bulunmayacaktır.

Belediye Başkanımız "Bu iptaller nedeni ile öncelikle sevgili çocuklarımızdan ve ailelerimizden özür dileriz. Fakat böyle bir zulüm işlenirken de eğlence tertip etmek çok yanlış olur. "Ulus" a da ulusumuzada yakışmayan, içimize sinmeyen bir durum olur. Bu sebep ile üzülerek eğlence programlarımızı iptal ediyoruz. Allah o kardeşlerimizi korusun. Tüm dualarımız onlarla." dedi