8 Ağustos - İlçe oluşumuzun 72nci yılı

08 Ağustos 2016 23:28 Ulus Belediyesi 1928

8 Ağustos 1944 tarihinde ilçe oluşumuzun 72. yılı 8 Ağustos 2016 da Belediyemiz etkinlikler düzenledi. 11:00 - 16:00 arasında Belediye Hizmet Binamız bahçesinde bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Kızılay ile ortaklaşa Kan Bağışı Kampanyamız ile başlayan etkinliğimiz, saat 21:00 de Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbetimiz ile birlikte birleştirilerek devam etti.

Din Görevlisi arkadaşlarımızın Şehitlerimiz ve bugüne kadar Belediyemizde görev alıp ebedi aleme intikal eden büyüklerimiz için Kuran okuması ile başlayan etkinliğimiz Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un konuşması ile devam etti.

Başkanımız konuşmasında 15 Temmuz da yapılmaya kalkışılan darbenin, ülkemize, hayatımıza, geleceğimize ne gibi zararlar vereceği, amaçlarının neler oldukları, ilk akşamdan bugüne yaşananları kısaca anlatmasının ardından göreve geldiği günden bugüne yaptığı ve devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi. 1 yıl gibi süredir devam eden, halkımızı sıkıntıya sokan altyapı çalışmalarının bittiğini ileten Başkanımız, yaşanan rahatsızlıkdan dolayı da özür diledi. Ardından bu sıkıntıyı sona kavuşturacak olan üst yapı projemizin ihalesinin yapıldığını önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde çalışmalara başlanacağını iletti.

Başkanımızın konuşmasının ardından ülkemiz tarihinde, milletimizin kahramanlıkları sonucunda yazılan türkülerin alanda toplanan kalabalığında katılımı ile söylenmesi ile güzel anlar yaşanarak, etkinliğimiz gece yarısı sonlandı.

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un 8 Ağustos sebebi ile kutlama mesajını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.