6736 Sayılı Kanun ile yapılandırma başvuruları için

20 Eylül 2016 11:31 Ulus Belediyesi 2861

Belediye Başkanlığından duyurulur

6736 Sayılı Kanun ile Belediyemiz vergi mükellefleri ve su abonelerine ait Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri gibi beyana dayalı vergiler ile , su ve diğer ücretlere ilişkin borçlarınızı yapılandırma olanağı sağlandı.

Borçların gecikme zammı kaldırılarak Tefe/Üfe oranında fark ile peşin/6 Taksit/9 Taksit/12 Taksit/18 Taksit (Taksit ödemeleri 2(iki) ayda bir olacaktır) şeklinde ödeme seçenekleri sunulan kanunda Peşin ödeme de indirim olanağı sağlandı.

Kanuna 30 Haziran 2016 tarihine kadar kesinleşmiş olan borçlar dahil olup, 31 Ekim 2016 mesai bitimine kadar şahsen yada vekaleten Belediyemiz Hizmet Binası 1 nci katındaki Gelir Servisine başvurmanız gereklidir.

6736 sayılı kanunun genel tebliğini incelemek için tıklayın