30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

30 Ağustos 2021 20:17 Ulus Belediyesi 258

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıl dönümü ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Törene Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık KILIÇ, Ulus Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin UZUN, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar DÖNMEZ, Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Protokolü Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra Kaymakamımız, kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.