29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim 2020 16:33 Ulus Belediyesi 457

Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı; Kurtuluş mücadelemizle birlikte temelleri atılan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içerisindeyiz. İmkansızlıklar içerisinde dahi bağımsızlık ruhundan asla taviz vermemiş olan yüce milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde sayısız destana imza atmış, bu cennet vatanı bizlere emanet etmiştir. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz, bugün artık mazlum coğrafyaların da umudu olmuştur. İnancım odur ki yüce milletimiz kendisine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, gelecek nesillere huzur ve güven içerisinde ulaştırmak için tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.