27 gündür meydanları boşaltmadık

10 Ağustos 2016 13:11 Ulus Belediyesi 2677

15 Temmuz gecesinden bugüne Demokrasi Nöbetimiz için meydanları boşaltmadık

15 Temmuz gecesi yaşadığımız darbe girişimden bugüne meydanları boş bırakmayan Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ve Belediyemiz, halkımız ile 27 gün Cumhuriyet Meydanında nöbet tuttu.

15 Temmuz gecesi darbe girişimin anlaşılması üzerine duyarlı vatandaşlarımızın ellerimizde bayraklarımız ile kendiliğinden Cumhuriyet Meydanında toplanması ve Milletvekilimizin meydanda buluşması, olaylara tepki verilmesi, önce vatan diye ayağa kalkan herkeze teşekkür ederiz.

10 Ağustos gecesi ile sonlandırdığımız nöbetlerimiz de; Memur Sen İl Başkanımız, aynı zamanda Ulus Orman İşletme Müdürümüz Mustafa DAĞDEVİREN ve Ak Parti İlçe Başkanımız Kadir SARAÇ ın ardından Milletvekilimiz Av. Yılmaz TUNÇ internet üzerinden görüntülü olarak meydana bağlanarak halkımıza hitap ettiler.

Başkanımız Hasan Hüseyin UZUN un da konuşmlarının ardından, 10 Ağustos gecesi düğünü olan Gelim Damat çiftimiz de aramıza katılarak bu güzel günümüzü taçlandırdı.