23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerle Kutlandı

23 Nisan 2021 01:21 Ulus Belediyesi 323

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yıl dönümü nedeniyle ilçemiz Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni yapıldı. Törene Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık KILIÇ, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin UZUN, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelengin sunulmasıyla başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın akabinde Hasandede İlkokulu öğrencilerinden Efe Berk Temur tarafından günün anlam önemini belirten konuşma yapıldı, Ela Gökçe Sevinç tarafından 23 Nisan şiiri okundu. Ardından Başkanımız, tören alanında hazır bulunan öğrencilere dilek ve temennilerde bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, bayraklarla süslenen ve ilçemiz kamu hizmet araçlarıyla oluşturulan kortej ile ilçemiz caddelerinde dolaşılarak vatandaşlarımıza bayram coşkusu evlerinde yaşatıldı. Vatandaşlarımız çocuklarıyla birlikte evlerinde pencere ve balkonlara çıkarak bayraklarıyla kutlamalara katıldı.

• Etiketler