2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Ulus Cumhuriyet Meydanı'nda Gerçekleştirildi

14 Eylül 2021 21:18 Ulus Belediyesi 395

Programa katılan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin Uzun, “Pandemi kurallarına uygun olarak devletimizin aldığı tedbirler neticesinde yeni bir eğitim-öğretim yılına yüz yüze eğitimle başlamanın haklı sevincini birlikte yaşıyoruz.

Eğitimde amacımız, hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, evrensel değerlerin yanında milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kendine güvenen, ülkemizi geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirebilmektir.

Değerli öğretmenlerimiz eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına fedakârca çalışacağınıza olan güvenimiz tamdır. Şüphe yoktur ki yeni nesil sizlerin elinde şekillenecek, geleceğimizin teminatı gençlerimiz sizlerin eseri olacaktır.

Değerli anne ve babalar “Eğitim Ailede Başlar” sözünün amacına uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, öğretmenlerimizle iş birliği içerisinde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamalı, bizler de bu sürecin takipçileri olmalıyız."

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.