2018-2022 arsa m2 değer tespit komisyonu toplantısı yapıldı

24 Mayıs 2017 15:06 Ulus Belediyesi 1494

2018 - 2022 yılları arasını kapsayacak olan arsa m2 değer tespit komisyon toplantısı yapıldı.

İlçemizde 2018 - 2022 yılları arasını kapsayacak emlak vergisinin tespiti için her 4 yılda bir yapılan arsa m2 değer tespit komisyonu, Başkanımız Sn.Hasan Hüseyin UZUN başkanlığında Belediye Hizmet Binamızda toplandı.

Bartın Vergi Dairesi Müdürü Levent SELÇUK, Bartın Milli Emlak Müdür Yrd. Ayhan AY, Ulus Tapu Müdür V. Didem BACALIKAYA, Kaldırım Mahallesi Muhtarı Hasan ÇETİN, Mezgeller Mahallesi Muhtarı İsmail ERCAN, Samat Mahallesi Muhtarı Necati AKMAN, Kasımlar Mahallesi Muhtarı Turgut YAŞAR, Saz Mahallesi Muhtarı Alaattin SÜMEN in oluşturduğu komisyon ile tespitler yapıldı.

• Etiketler