19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül 2020 10:21 Ulus Belediyesi 889

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, 19 Eylül Gaziler Günü sebebi ile Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un Gaziler Günü mesajı:

"19 Eylül Gaziler Günü’nü bir kez daha hep birlikte idrak etmenin gururu, onuru ve mutluluğu içerisindeyiz.

Kahraman Gazilerimiz, canları pahasına gösterdikleri fedakârlıklarıyla, bizlere geçmişimizle gurur duyacağımız nice şanlı zaferler ve kahramanlıklar armağan etmişlerdir.

Cennet vatanımızda birlik, bütünlük, kardeşlik içinde, başı dik ve özgür yaşayabiliyorsak, Ay yıldızlı bayrağımız özgürce semalarımızda dalgalanıyorsa, ezanlarımız minarelerimizden yankılanıyorsa tüm bunları aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimize borçluyuz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, değerli ailelerine sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
"

Hasan Hüseyin UZUN