15 Temmuz Destanı Sergimizin açılışı yapıldı

14 Temmuz 2017 19:08 Ulus Belediyesi 1552

Valimiz Sn Nusret DİRİM in katılımı ile 15 Temmuz Destanı sergimizin açılışı yapıldı

Belediyemizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü kapsamında 15 Temmuz Destanı Sergisini Sn. Valimiz Nusret DİRİM Kaymakamımız Sn. Recep HASAR, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Hüseyin MANAV, Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Kadir SARAÇ, Kozcağız  Belediye Başkanımız Sn. Mustafa KARAMAN, Hasankadı Belediye Başkanımız Sn. Zeki ERDOĞAN, Abdipaşa Belediye Başkanımız Sn. Yaşar DÖNMEZ, Kumluca Belediye Başkanımız Sn. İsmail CAN, İl Genel Meclisi Üyemiz Sn. İrfan EKMEKCİ ve ilçemizin protokolü ile birlikte açıldı.

Saat 14:00 de Cumhuriyet Meydanımızda programımız Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un konuşması ile başladı. Devamında Valimiz Sn. Nusret DİRİM in konuşması ardından Anı Defterine ilk mesajını yazması ile sergimizin kurdelesi kesildi.

Programın ardından Sn Valimiz Saz Mahallemizde devam eden dere ıslah çalışmasını yerinde inceledi. Ardından Kaymakamlığımız ve Belediyemize ziyarette bulunan Sn Valimiz ile ilçemizde devam eden ve projelendirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Protokol heyetimiz ve halkımızın gezdiği sergimiz 15 Temmuz günüde açık olacaktır.