15 Temmuz Demokrasi Şehitleri parkımızın açılışını gerçekleştirdik

04 Kasım 2016 12:08 Ulus Belediyesi 2031

Sn Valimiz, il ve ilçe protokolü ve kıymetli halkımızın katılımı ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkımızın açılışını gerçekleştirdik

İlçemiz Kaldırım Mahallemiz Belde Sokakta yapımını biten 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkımızın açılışı Sn Valimiz Nusret DİRİM, il ve ilçe protokolümüz ve kıymetli halkımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un parkımıza bu ismi vererek nesillerimize; halkımızın demokrasimize sahip çıkmasının ve bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızın unutturulmamasını amaçladığını iletti. İlçemizde 15 Temmuz gecesinden başlarak yaşanlara değinen Başkanımız milletimizin bir daha böyle durumlarla karşılaşmaması adına dua ve dileklerini iletti.

Başkanımızın ardından Kaymakamımız Sn. Ahmet ÖZDEMİR ve Valimiz Sn. Nusret DİRİM açılış için konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Dualar eşliğinde kesilen kurdelemizin ardından parkımızda bulunan şehitlerimizin bilgilerinin bulunduğu TAK ları gezen heyet, parkımızın yanında bulunan Kültür Evinde 15 Temmuz Milli İradenin yükselişi konulu resim sergimizin açılışını gerçekleştirdiler.

Sergimiz 1 ay boyunca devam edecektir. Tüm halkımızı sergiyi gezmek için Kültür Evine davet ediyoruz.

Açılışların ardından Sn. Valimiz Belediyemize ziyarette bulundu. Ziyarette Başkanımız Valimize ilçemizde devam eden ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan yatırım ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.